MOOG Kulled

Andra namn för kulleder är axiella leder. Dessa erbjuder en glidskarv mellan gaffelben och hjullagrets hus. Monterad på ögat av gaffelbenet, är den konstruerad för att motstå en hög nivå av mekanisk press och stress. På grund av allmänt slitage är dock denna del normalt föremål för skador, bland annat kan den i det värsta scenariot brytas av. Om delen är trasig, kan hjulet lossna och för att undvika dessa ödesdigra konsekvenser, bör man omedelbart låta sin bil besiktigas av en professionell bilverkstad där skador kan fastställas så snart som möjligt.

En av de vanligaste typerna av kulleder är MOOGs kulled. Ett bra exempel är MOOG K8695T Kulled, som levereras med en förinstallerad damask för att förbättra den enkla installationen. Den har en gusher lager av pulveriserad metall som garanterar minskad friktion och ultimat styrka eftersom fettet rinner smidigt genom delen. Denna konstruktion eliminerar också behovet av att byta styrspindel och sparar tid och pengar tack vare det faktum att det finns som en separat komponent. Lagerytan är också skyddad från kontaminering av läckor, tack vare den exklusiva täckplåten. För en trygg och säker passform, har den här problemlösaren ett stort hus.

Bortsett från att du kan spara mer tid och pengar, ger MOOG en enkel installation, styrka och hållbarhet. Var dock säker på att köpa produkten från en auktoriserad återförsäljare och leta efter en originaldel som kommer att tjäna din bil länge. Undersök därför tillgängliga återförsäljare noggrannt innan du köper din del.

Köp bildelar på www.ReservDelar24.se